IDÈUDVIKLING OG MALERI

Kom med på to dages male- og tegnekursus, hvor du vil få inspiration og idéer til maleri og tegning igennem forskellige øvelser til idéudvikling.

Hjernen er fantastisk i sine muligheder, men også forudsigelig, fordi den har det med at forfalde til gamle vaner. Hjernen trænger til at blive udfordret og overrasket for at levere nyt. På kurset vil du komme til at udfordre dine gamle mønstre og få mulighed for at prøve nye metoder til at skabe idéer.

Der kræves ingen forudsætninger for at deltage på kurset. Om du er uøvet eller erfaren, vil du få metoder til at videreudvikle dine billeder, der hvor du er.

På kurset vil vi arbejde med øvelser i at male indre landskaber; træne den kreative hjernehalvdel; finde farver ud fra følelser og stemninger; finde intuitiv form; meditation som metode til at åbne for det kreative flow; male ud fra musik; lære at forstærke virkemidler ved hjælp af kontraster. Og mere endnu!

Vi vil lægge mere vægt på at skabe udvikling indefra end at bedømme ydre præstationer. Det er med andre ord processen og oplevelsen, som det i første omgang handler om.

Øvelserne bygger på mine uddannelser fra Danmarks Designskole, Institut for Kunstterapi og undervisning igennem mange år.

Der er plads til 10 deltagere på kurset.

Materialer: Du kan enten tage dine egne materialer med eller bruge de gouache farver og kridt samt karduspapir, jeg kan tilbyde til i alt 30 kr.

Pris: 2.200 kr. for to dage

Tid: Den 15.-16. september 2017 kl. 10 – 16.30

Sted: PUC, Psykoterapeutisk Uddannelses Center

Thorvaldsensvej 3 B, 1871 Frederiksberg C

Tilmelding: Stine Holtan www.holtan.dk Tlf. 2191 8899

Indbetaling: Til PUCs konto i Fælleskassen reg.nr.: 8411 konto.nr.: 4128081

Share Button

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*